Gå til indhold

Studiepraktik: Oplev studielivet på Menighedsfakultetet

Den 25.-26. oktober åbner MF dørene for årets studiepraktik, en enestående mulighed for at fornemme, hvad bacheloruddannelsen i teologi indebærer i praksis.

Studiepraktik: Oplev studielivet på Menighedsfakultetet

Igen i år inviterer Menighedsfakultetet til studiepraktik, hvor alle interesserede, som er i gang med sidste år af en gymnasial uddannelse (STX, HTX, HHX eller HF) eller allerede har afsluttet den, kan opleve studieliv og studiemiljø i to hele dage. Her har du mulighed for at følge spændende undervisning, møde de studerende og lærerne samt få svar på alle dine uddannelsesrelaterede spørgsmål. Kort sagt er studiepraktik en oplagt chance for at afprøve, om teologiuddannelsen er noget for dig.

Studiepraktik afholdes i dagene onsdag d. 25. oktober til torsdag d. 26. oktober 2017. Tilmelding senest tirsdag d. 17. oktober 2017 til bkh@teologi.dk (oplys dit navn, uddannelse, studiested og mailadresse).

Se detaljeret program for studiepraktik HER

Se video med Frederik og find ud af, hvad han fik ud af at være med på studiepraktik, og hvordan han oplever nu at studere teologi på vores bacheloruddannelse HER

Kontaktperson: Studiekoordinator Brian Kærslund Hansen, bkh@teologi.dk / 7356 1248

 

 

Nils Andersen
Landssekretær