Gå til indhold

3 nye bøger fra MF

To lærere og en studerende har skrevet tre vidt forskellige bøger, som er udgivet i efteråret. De udgør glimrende julegaveideer til forskellige mennesker.

kroppen-og-aanden-2-af-leif-andersen-forsideLektor Leif Andersen har skrevet bind 2 af sit store sjælesorgsværk Kroppen og ånden, et resultat af års intens forskning. Bøgerne giver en enestående indføring i, hvad sjælesorg er (bind 1) og hvordan sjælesorg udøves (bind 2). Bøgerne er på til sammen 1000 sider, er udgivet på Kolon og koster 349,95 kr. per stk.

Flere oplysninger HER

 

moseloven-det-magtesloese-ord-fra-gud-peter-v-legarth-forsideProfessor Peter V. Legarth har skrevet Moseloven. Det magtesløse ord fra Gud efter intens forskning i, hvordan Jesus og Paulus opfatter Moseloven. Omdrejningspunktet er et enkelt vers fra 3.Mos 18,5. Bogen er et slags teologisk afskedsmanifest fra Peter V. Legarth, der går på pension fra 1.1.2017. Bogen er på 424 sider, er udgivet på Kolon og koster 299.95 kr.

Flere oplysninger HER

 

6493Stud. theol. Rasmus Jonstrup Hansen, der har læseplads på Menighedsfakultetet, har skrevet en meget letlæst bog Gymnasietro – forbliv kristen og gør en forskel. Bogen henvender sig primært til KFS’ere på gymnasieniveau og giver en bibelsk funderet og konkret hjælp til at begå sig som kristne på et gymnasium. Bogen er udkommet på Credo, er på 192 sider og koster 149,95 kr.

Flere oplysninger, incl. video HER 

 

Nils Andersen
Landssekretær