Gå til indhold

Kirkehøjskole i Esbjerg og Herning – ændringer i program

Coronarestriktioner medfører ændringer i Kirkelig Aftenundervisning i både Esbjerg og Herning

Aktuelt nyt:

Kirkelig Aftenundervisning i Esbjerg:

Lektionerne den 20. januar i Kvaglund Kirke flyttes til den 10. maj i Sædden Kirke. Talere, emner og tilmeldinger fastholdes. Hvis man som tilmeldt til den 20. januar ikke kan være med den 10. maj og ønsker tilbagebetaling af deltagerafgift, kan man kontakte Walther Plauborg Hansen på MF på wph@teologi.dk eller tlf. 8616 6300.

Kirkelig Aftenundervisning i Herning:

Lektionerne den 27. januar afholdes online, så den enkelte tilmeldte kan følge med hjemme på sin egen skærm. Der sendes et link til alle tilmeldte før undervisningsstart den 27. januar. Prisen reduceres fra 250 kr. til 100 kr.. Når hele forløbet er afsluttet, og vi ved, om der sker flere ændringer, refunderer vi de beløb, som er betalt for meget.

Vi ser tiden an og vurderer løbende, om vi er nødt til at foretage flere ændringer for de sidste to undervisningsaftener i henholdsvis Esbjerg og Herning. Følg med her på siden.

——————————————————————————————————

MF’s populære omrejsende kirkehøjskole afholdes i både Esbjerg og Herning i vintersæsonen 2020-21. Konceptet indebærer undervisning ved en lokal MF-præst samt en underviser fra Menighedsfakultetet. Derved kombinerer vi præstens pastorale erfaringer og MF-underviserens teologiske indsigter til en givende cocktail. Hver af de fem undervisningsdage byder på fire undervisningslektioner, et fælles aftensmåltid samt mulighed for drøftelse af dagens emner. Kirkehøjskolen er for alle, der ønsker øget indsigt, opbyggelse i troen og hjælp til at leve som kristne i 2021.

Vi har valgt at kalde Kirkehøjskolen 2020-21 for ‘Kirkelig Aftenundervisning’ for at undgå forveksling med andre lokale undervisningstilbud.

Se oprindeligt program for Kirkelig Aftenundervisning i Esbjerg HER

Se oprindeligt program for Kirkelig Aftenundervisning i Herning HER

Du kan tilmelde dig HER