Gå til indhold

Menighedsfakultetet samarbejder med FIUC-Aarhus om at uddanne teologer til kirke og mission.

Copyright

Menighedsfakultetets lydfiler er ophavsretsbeskyttet, og må ikke kopieres med henblik på videre distribution eller salg.

Lydfilerne kan aflyttes, downloades og kopieres til eget brug.

Man er velkommen til at linke til www.teologi.dk/lydbibliotek. Men det er også tilladt at dyblinke fra andre hjemmesider til filerne.

Der kan linkes til posten i databasen, fx. http://www.reindex.org/MF/main/Hits.php?tgtId=1007&MtaId=17675, hvorved besøgende får fordel af beskrivelsen i posten og online-playeren.

Der kan også linkes til selve filen: Kopier linket, fra playeren og fjern player-delen så dette bliver formen: http://ep.teologi.dk/Lyd/Open/01256MF-SemesterindledningF2007HoejlundAsger20070131.mp3.

Gør venligst opmærksom på, at filerne er ophavsretsbeskyttet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Menighedsfakultetets bibliotek, tel. 73561249, bib(at)teologi.dk.

 

Har du forelæst på MF?

Vi bevæger os hastigt bagud med hensyn til at gøre vore lydoptagelser tilgængelige online. Har du forelæst på MF, vil vi derfor gerne byde dig hjertelig velkommen i dette online univers. Vi oplever stor interesse for vores lydbibliotek, og glæder os over hver eneste, der har bidraget til dette gode, ja, faktisk revolutionerende tilbud.

Som udgangspunkt bliver alt, hvad vi har fået tilladelse til at kopiere og sælge, gjort frit tilgængeligt for aflytning og download på internettet via www.teologi.dk/lydbibliotek.

Måske, du vil tjekke, om der kommer optagelser af dine forelæsninger på internettet ved at søge efter dit navn i vores database, Axis – www.teologi.dk/axis. Vi håber, du vil henvende dig, hvis du har betænkeligheder ved tilgængeligheden. Det vil være muligt at begrænse adgangen til kun at kunne ske fra computere på MF og DBI’s intranet, ligesom det vil være muligt at hindre download, så der kun kan aflyttes via computer, og altså ikke ske yderligere spredning.

Vi vil også gøre opmærksom på, at vi har givet tilladelse til dyblinkning til filerne, dvs. at der vil kunne forekomme links til vore lydfiler fra andre hjemmesider (se evt. Copyright). Vi håber, at vi har udstyret filerne med tilfredsstillende data, så de kan klare sig selvstændigt på denne måde – altså uden vores beskrivelse i databasen. Sådanne dybe links til vore filer begynder med http://ep.teologi.dk/Lyd/Open/ … Ellers er filerne ophavsretsbeskyttet!