Gå til indhold

Menighedsfakultetet samarbejder med FIUC-Aarhus om at uddanne teologer til kirke og mission.

Studiestart BA-uddannelsen 2021

Kom godt i gang! Velkommen!

Rundvisning på Biblioteket (video)

 

PENSUMLITTERATUR

Som studerende ved FIUC–Aarhus er det de studerendes eget ansvar at anskaffe sig pensumlitteraturen. Bibliotekets eksemplarer af pensumlitteratur står på pensumhylden lige over for kopimaskinen på biblioteket. Herfra kan evt. kopieres til eget brug, men det er ikke lovligt at få andre til at kopiere for sig eller selv at kopiere til andre.

Herudover kan den relevante litteratur i de fleste tilfælde købes hos diverse internetboghandler. Er der tale om dansk litteratur, er det billigst at købe det i en dansk boghandel, evt. MF’s Bogsalg. For udenlandsk litteratur henviser vi til amazon.de og cdon.dk (god til skandinavisk litteratur). Se mere om det og andre muligheder på teologi.dk/boghandler.

Gør eventuelt brug af Bibliotek.dk, hvor du kan bestille bøger til levering på dit lokale bibliotek, hvor du skal være oprettet som bruger. Se her hvordan. Det lokale bibliotek kan evt. være kb.dk, hvor du også i øvrigt bør oprette dig som bruger! Det ligger tæt på Menighedsfakultetet!

 

ONLINE RESSOURCER
Som studerende ved FIUC-Aarhus har I på Menighedsfakultetet adgang til online tid
sskrifter og artikler. Se teologi.dk/bibliotek.
I får login-adgang hjemmefra ved at sende en sms til Tom Erik på Fjellhaug, (+47) 98676643.

Oplys følgende i beskeden:

Ang. adgang til e-ressourcer. [Studentnummer og navn]”.

 

LITTERATURLISTER og REFERENCEHÅNDTERING
Alt hvad man finder og bruger, skal dokumenteres!
Undgå beskyldning for plagiat!
Derfor er det væsentligt fra begyndelsen at få gode vaner og allerede uge to introduceres I til Zotero, som er et af de bedste værktøjer til at håndtere henvisninger, noter og litteraturlister.
Prøv evt. selv inden!