Gå til indhold

Menighedsfakultetet samarbejder med FIUC-Aarhus om at uddanne teologer til kirke og mission.

Kære ven af MF

Om få dage når vi en vigtig skæringsdato. Den 1. juli er nemlig ansøgningsfristen, hvis man ønsker at søge ind på bacheloruddannelsen i teologi. Samme dato træder vi ind i et nyt regnskabsår, hvorfor det er tid til at gøre økonomisk status.

Kære ven af MF

Vi er godt på vej til at nå i mål på begge punkter, men vi har brug hjælp til at nå det sidste stykke over målstregen. Derfor to opfordringer:

  1. Vær ambassadør for uddannelsen

Hvis du kender en ung, som overvejer at læse teologi, er det nu, du skal prikke ham eller hende på skulderen.

Heldigvis har vi allerede modtaget flere ansøgninger end ved sidste optag for to år siden, men vi har behov for flere endnu. Med det nuværende antal teologistuderende kan vi ganske enkelt ikke imødekomme efterspørgslen fra de mange menigheder og foreninger, som gerne vil ansætte teologer, som er uddannet på MF. Derfor er det meget afgørende, at vi får mange ansøgere i år.

I forbindelse med det kommende optag af nye studerende har vi blandt andet udviklet hjemmesiden teologistudiet.dk, hvor interesserede kan få et overblik over uddannelsen og studiemiljøet. Send linket videre til unge i dit netværk sammen med en opfordring til at søge.

  1. Støt os økonomisk

Vi er ikke uoverskueligt langt fra et regnskab i balance, men udfordringen er stadig stor. Derfor håber jeg meget, at du vil overveje at sende et ekstra beløb til os netop nu. Det behøver ikke være et meget stort beløb – alt tæller i det samlede billede. Følg udviklingen frem til 1. juli på www.teologi.dk

Sådan kan du give en gave:

  • MobilePay nr. 21204.
  • Dankort teologi.dk/dankort
  • Netbank til reg. nr. 3409 kontonr. 0008177600

Vi har en historisk chance for at præge danske sogne med sund, praktisk og livsnær teologi. Så lad os stå sammen om at kalde nye teologer til tjeneste i hele Danmark. På forhånd tak for enhver støtte!

Thomas Bjerg Mikkelsen
Fakultetsleder ved Menighedsfakultetet og daglig leder af FIUC-Aarhus