Gå til indhold

Vi kom næsten i mål – tusind tak for flot opbakning!

Ved regnskabsårets afslutning den 30. juni har vi modtaget 140.000 kr. mere i gaver end sidste regnskabsår. Det er flot! Men 184.000 kr mindre end budgetteret.

Vi kom næsten i mål – tusind tak for flot opbakning!

Tusind tak for alle bidrag i spændende slutspurt!

Menighedsfakultetet lever i kraft af Guds velsignelse og venners opbakning. Det har båret os i snart 50 år og også hjulpet os til et indsamlingsresultat for 2016-2017, der ligger 140.000 kr. over, hvad vi modtog i sidste regnskabsår. Det er flot – og vi takker alle, som har støttet os de sidste uger.

Dag for dag har vi i juni  spændt fulgt udviklingen og set, hvordan den grønne søjle på diagrammet  med gavebeløbene støt og roligt har arbejdet sig ind på den røde søjle, som viser, hvor meget vi endnu manglede i at nå indsamlingsmålet. Vi endte ved udgangen af den 30. juni med at mangle 184.000 kr. De kommende dage arbejder vi på at få overblik over alle udgifter, og først derefter kan vi se, hvordan selve regnskabsresultatet bliver.

Beløb indbetalt efter den 30. juni tæller med i det nye regnskabsår 2017-2018, men de hjælper MF lige så meget, som beløb indbetalt før den 30. juni. Så vi modtager fortsat meget gerne gaver til MF’s vigtige arbejde med at uddanne engagerede præster og ledere.

Du kan give en gave HER

Du kan give en gave på MobilePay 215 210 44 (skriv ‘gave’ i emnefeltet)

Du kan se flere måder at give på HER

Se hvorfor andre støtter MF HER

Du kan læse mere om MF’s vision HER

Du kan se, hvem alle de nyansatte MF-præster i 2016-2017 er HER

MF er midt i et generationsskifte af lærere, som medfører øgede udgifter til akademisk opgradering af nye og yngre lærere. Derfor er vi udfordret økonomisk mere end normalt i de næste fire år. Se forskellige økonomiske scenarier afhængigt af gavetilgangen HER

Nils Andersen
Landssekretær