Gå til indhold

Kurt Christensen fylder 70 år – kom til fødselsdagsreception den 15. november

Professor Kurt Christensen, der tilhører Menighedsfakultetets pionergeneration, fylder 70 år den 8.11.2018, og det fejrer vi på MF med en offentlig fødselsdagsreception torsdag den 15.11.

Kurt Christensen har været ansat som lærer i Systematisk Teologi på MF siden 1980 og er gennem årene steget i de akademiske grader. Han blev i 1994 teologisk doktor og har siden 2003 været ansat som professor. I 2014 tog Kurt Christensen initiativ til at oprette Center for Kristen Apologetik, som han er daglig leder for. Center for Kristen Apologetik forsvarer og begrunder den kristne tro i mødet med andre livsanskuelser og afholder en række offentlige foredragsrækker, temadage og konferencer mm.

Menighedsfakultetet fejrer Kurt Christensens fødselsdag til en festlig reception på MF torsdag den 15. november kl. 15-16.30. Her håber vi at se rigtig mange nuværende og tidligere studerende og kolleger ved MF og TORVET samt familie og venner af både Kurt og Menighedsfakultetet.

Du kan tilmelde dig receptionen på www.teologi.dk/tilmeld

Se indbydelse til Kurt Christensens fødselsdagsreception HER

Hvis du til receptionen vil bringe en hilsen til Kurt, kontakt da fakultetsleder Thomas Bjerg Mikkelsen på tbm@teologi.dk eller tlf. 6010 7880 senest den 8.11.

Oplysninger

  • Dato:
  • Kategori: