Gå til indhold

Kom til Studiepraktik og få smag på den nye teologiuddannelse under FIUC-Aarhus

Den 23.-24. oktober kan du til vores Studiepraktik få en realistisk oplevelse af, hvordan det er at studere teologi på Menighedsfakultetet

FIUC-Aarhus inviterer til studiepraktik på Menighedsfakultetet, hvor du og andre interesserede kan opleve studieliv og studiemiljø i to hele dage. Tilbuddet er særligt rettet mod dig, der er i gang med sidste år af en gymnasial uddannelse (STX, HTX, HHX eller HF) eller dig, som allerede har afsluttet din ungdomsuddannelse.

Du får mulighed for at følge engageret undervisning på højt niveau, møde de studerende og lærerne samt få svar på dine uddannelsesrelaterede spørgsmål. Kort sagt: studiepraktik er en oplagt chance for at afprøve, om teologiuddannelsen er noget for dig.

Studiepraktik afholdes i dagene onsdag d. 23. oktober til torsdag d. 24. oktober 2019.

Se programmet for Studiepraktik 2019 HER

Sissel Jørgensen læser teologi på den nye norske teologiuddannelse under FIUC-Aarhus, som har til huse på Menighedsfakultetet. Se kort video HER om, hvad en studiepraktik betød for Sissels valg af uddannelse.

Tilmeld dig til bkh@teologi.dk senest tirsdag d. 15. oktober 2019 (oplys dit navn, uddannelse, studiested og mailadresse).

Hvis du har spørgsmål til Studiepraktik 2019, kan du kontakte studiekoordinator Brian Kærslund Hansen, bkh@teologi.dk / 73561248

 

Nils Andersen
Landssekretær