Gå til indhold

Menighedsfakultetet samarbejder med FIUC-Aarhus om at uddanne teologer til kirke og mission.

Konkurs sætter MF’s byggeri på pause

Byggefirmaet bag MF’s nye byggeri begærede den 10. juni konkurs. Dermed er MF's byggeri i baghaven gået i stå.

Bedst som vi glædede os over, at MF’s nye byggeri for alvor begyndte at skyde i vejret, blev der i fredags uvant stille på byggepladsen. Byggefirmaet JFP, der står for MF’s nye byggeri, begærede fredag morgen konkurs. Dermed er byggeriet gået helt i stå.

Dygtige fagfolk arbejder nu på højtryk og målrettet på at finde en ny entreprenør til at overtage byggeriet, og vi tror, at det bliver genoptaget og gjort færdigt. Men projektet vil blive både forsinket og fordyret, og dermed vil der gå længere tid, før MF kan begynde at få et økonomisk afkast fra lejeindtægterne. Så situationen har alvorlige konsekvenser for MF’s økonomi i de kommende år.

Situationen lige nu er kompleks, og bestyrelsen står i den kommende tid overfor at skulle træffe vanskelige beslutninger, som både vedrører økonomi og strategi for uddannelsen.

Vi har ikke mistet modet, men vi har brug for opbakning. Enhver gave uanset størrelse modtages med stor taknemmelighed. Du kan indbetale en gave via MobilePay 21204 eller se andre muligheder HER

Se Århus Fonds pressemeddelelse om konkursen HER