Gå til indhold

Menighedsfakultetet mangler 475.000 kr. i december

I forhold til sidste års halvårsstatus ved årsskiftet mangler MF 475.000 kr. i resten af december. Gaver modtages med stor tak.

Menighedsfakultetet mangler 475.000  kr. i december

Den 31.12. er vi halvvejs inde i MF’s regnskabsår, og vi håber på en rigtig god afslutning, så vi når op niveauet fra sidste år. Det kræver 475.000 kr. i sidste halvdel af julemåneden. Enhver gave er meget velkommen.

  • Du kan give din gave ved at klikke HER
  • Du kan også give din gave via MobilePay nr. 21204

På forhånd tusind tak for opbakningen! – sammen gør vi en forskel til gavn for Guds rige og for kirken i Danmark.

I en tid med meget stor efterspørgsel på præster fra Menighedsfakultetet og med rekordmange præsteansættelser af MF-teologer har vi bedre end nogensinde før i MF’s historie mulighed for at bidrage positivt med kompetente og engagerede præster til vore kirker. Det er nogle muligheder, som vi meget gerne vil udnytte, så vi kan efterkomme de mange menigheders ønske om at få en præst med en klar og Kristuscentreret forkyndelse. 

Morten Warncke Olesen fra Nørresundby er en af de personer, som glæder sig over at have fået en ny præst fra MF i år: 

Jeg kommer i Nørre Uttrup Kirke ved Aalborg. Her har vi i mange år haft en god og bibeltro MFpræst, som desværre måtte gå af på grund af sygdom. Men vi har været så heldige at få endnu en MF-uddannet præst, og det giver mig stor tryghed at vide, at vi kan lytte til en bibeltro præst, når vi går til gudstjeneste. Jeg tror på, at jeg får lov at høre Guds ord gennem ham. Det er bare SUPER. Vi støtter med glæde MF økonomisk og ønsker alt det bedste for MF. Jeg vil gerne opfordre andre til også at støtte. 

Vi håber, som Morten Warncke Olesen, at vore venner vil støtte MF ved at give en gave nu. Ethvert beløb tæller.

Nils Andersen
Landssekretær