Gå til indhold

Menighedsfakultetet samarbejder med FIUC-Aarhus om at uddanne teologer til kirke og mission.

MF har behov for godt 700.000 kr. i gaver i juni

MF er ikke statsstøttet, men lever af frivillige gaver. Hjælp os godt i mål inden 1. juli ved at give en gave nu.

MF har behov for godt 700.000 kr. i gaver i juni

MF’s regnskabsår slutter 30. juni, og vi mangler per 3. juni 715.000 kr. i at få balance i regnskabet. Vi er nu 135.000 kr. bagefter i forhold til sidste år og har dermed indhentet over halvdelen af efterslæbet. Stor tak til alle givere, der har støttet med en ekstra gave de sidste uger!

Det er dog stadig en udfordring at få 715.000 kr. ind inden 30. juni. Derfor beder vi alle med hjerte for MF om hjælp til dette.

I en tid, hvor vore kandidater er stærkt efterspurgte og bliver ansat som præster i stort tal, er det ekstra vigtigt at kunne fortsætte vort arbejde med fuld styrke, så vi kan levere dygtige og dedikerede medarbejdere til kirke og mission.

Søjlediagrammet viser vores gavebehov og vore gaveindtægter i maj og juni. Vi håber, at den grønne del vil trænge sig helt ind over den røde del, så vi kommer i mål og får balance inden 30. juni. Vores økonomiske slutspurt er i fuld gang, og du kan hjælpe!

Sådan kan du støtte:
Benyt en af nedenstående muligheder:

Dankort: www.teologi.dk/dankort

MobilePay: Til nr. 21204. Skriv ’Gave’ og din adresse i beskedfeltet

Netbank: Overførsel til reg.nr. 3409 kontonr. 0008177600

Se flere muligheder på www.teologi.dk/stot

Tusind tak for et hvert bidrag! Alle beløb tæller!

Derfor støtter jeg MF

Jeg har en vision om et sandt, sundt og blomstrende menighedsliv i Danmark – både for mig selv, min familie og dem, der kommer efter os. Et menighedsliv, hvor der forkyndes sandt om Kristus som død og opstået til soning for vores synder. Her ser jeg MF som et vigtigt fundament. Som der undervises, sådan bliver forkyndelsen. Og som der forkyndes, sådan bliver troen. Og som der tros, sådan folder livet sig ud i menighederne. Derfor.

Peter Frank Nielsen, viceskoleleder, Vejle