Gå til indhold

Menighedsfakultetet samarbejder med FIUC-Aarhus om at uddanne teologer til kirke og mission.

MF søger lejere til nyt byggeri

MF planlægger et byggeri i baghaven og søger allerede nu kontakt til potentielle lejere til erhvervsdelen.

MF er nu så langt i konkretiseringen af et planlagt byggeri i baghaven, at vi kan begynde at annoncere muligheden for at leje erhvervslokaler i de to nederste af i alt seks etager. Der er tale om en særdeles attraktiv beliggenhed centralt i Aarhus tæt på universitet og IT-byen og med facade mod nyt centralt strøg.

Kom til orienteringsmøde den 25. august kl. 10-12, se indbydelse HER

Se situationsplan HER (se byggefelt 40)

I udgangspunktet er både kirkelige organisationer og almindelige erhversdrivende velkomne. I forvejen huser matriklen ud over MF også TORVET, hvor både Israelsmissionen, Promissio, Wycliffe-Danmark og Kristelig Handicapforening har kontorer Der er i det nye byggeri tale om erhvervslokaler i fleksible størrelser, og interesserede er velkomne til at kontakte fakultetsleder Thomas Bjerg Mikkelsen for nærmere oplysninger: tbm@teologi.dk eller 6010 7880.

Med en placering allerførst på det nye studenterstrøg bliver MF’s planlagte byggeri attraktivt både som bolig og erhverv. Stueplan og første etage er udlagt til erhverv. Stueplan skal indeholde publikumsorienteret erhverv som f.eks. motionscenter, café, restaurant og lignende samt mindre butikker medens første sal kan indeholde sædvanlige kontorer mm. Selvom byggeriet først vil stå færdig i efteråret 2022, ønsker vi allerede nu at starte dialogen op med interesserede. Vores drøm er at opnå et værdifællesskab med brugerne af erhvervsdelen af den nye bygning og er åbne i forhold til, om det er foreninger eller liberalt erhverv. Allerede her i juni  måned starter vi dialogen med forskellige foreninger, der finder det attraktivt at holde til centralt i det aarhusianske studiemiljø.

Peter N. Andersen, formand for MF-fonden