Gå til indhold

Ny uddannelse lanceres på MF til sommer

Menighedsfakultetet indgår et nyt samarbejde med Fjellhaug International University College, som fra sommeren 2019 udbyder ny norsk bacheloruddannelse på MF

Fjellhaug International University College (FIUC) opretter fra sommeren 2019 en helt ny afdeling i Aarhus (FIUC-Aarhus) i Menighedsfakultetets lokaler og med Menighedsfakultetets lærere som undervisere. Det betyder, at 2019-holdet og kommende studerende optages på en helt ny studieordning i norsk regi. Uddannelsen bliver på tre år og vil med nogle tillægsfag på et fjerde år give adgang til at søge om optagelse på kandidatuddannelser i Danmark.

Akademisk leder professor Kurt E. Larsen introducerer den nye uddannelse i Martsnummeret af MF-bladet, som du finder HER 

MF’s ledelse har besluttet at tage dette store skridt for at sikre de studerendes mulighed for at studere videre på kandidatuddannelsen på danske universiteter. Målet er fortsat at kunne levere engagerede og kompetente præster til kirken og medarbejdere til både national og international mission.

Find flere oplysninger i pressemeddelelse HER med blandt andet udtalelser fra MF’s fakultetsleder, bestyrelsesformand samt akademisk leder.

Se en oversigt over andre vigtige skridt i Menighedsfakultetets historie HER