Gå til indhold

Menighedsfakultetet samarbejder med FIUC-Aarhus om at uddanne teologer til kirke og mission.

Økonomi

Økonomi

2.500 personer og familier bærer Menighedsfakultetet økonomisk i kraft af årlige gaver på ca. 8 mio. kr.

Er du en af dem?

Menighedsfakultetet eksisterer i kraft af støtte fra en trofast venneflok. Disse mennesker deler vores vision, beder for os og støtter os økonomisk. Med opstarten af MF’s selvstændige bacheloruddannelse i teologi i 2005 har vi fået væsentligt bedre muligheder for at målrette undervisningen mod en ansættelse i kirken. Men den nye uddannelse medfører øgede udgifter, blandt andet fordi den endnu ikke er SU-godkendt. Derfor har vi brug for flere, der vil bakke os op.

 

Bær med!

Du kan med en gave bidrage til, at vi fortsat kan uddanne præster og forkyndere, som ønsker at være tro mod Bibelen og kirkens bekendelser.

  • Du kan en gave til Menighedsfakultetet her:

 

Klik og støt MF

 

  • Ønsker du at give regelmæssigt, kan du se mulighederne HER

 

Vigtigste indtægter og udgifter

Se diagram over indtægter HER

Se diagram over udgifter HER

 

Gaver til Menighedsfakultetet er fradragsberettiget i henhold til ligningslovens paragraf 8A og paragraf 12. Fradragsretten gælder også for virksomheder.

En mindre del af indtægterne er offentlige tilskud (ca. 3%), primært tips- og lottomidler. Desuden modtager vi testamentariske gaver, som typisk udgør omkring ½ mio. kr. årligt.

Menighedsfakultetet er medlem af indsamlingsorganisationernes brancheorganisation: ISOBRO og er forpligtet på at følge deres etiske retningslinier. Se evt. www.isobro.dk

Menighedsfakultetet har CVR-nr. 15 50 03 01