Gå til indhold

Sponsorløb 2020 under coronarestriktioner

Sponsorløb 2020 mandag den 17. august blev afviklet decentralt som individuelle løb på grund af smitterisiko.

Sidste nyt om Sponsorløb 2020 per 10.8.2020

For at minimere risikoen for coronasmitte afvikles Sponsorløb 2020 ikke på normal vis. Det fælles sponsorløb erstattes af individuelle løb på selvvalgte ruter, som den aktive løber eller cykelrytter selv er ansvarlig for at finde. Det er OK at løbe eller cykle sammen med en eller to andre deltagere, blot alle holder en passende  afstand til de andre.

——————————————————————————————————————

MF’s sponsorløb har siden 2010 bidraget væsentligt til at finansiere stipendier til vore studerende. De sidste fem år har sponsorløbene genereret over 400.000 kr. årligt. til stipendiepuljen. Den foreløbige rekord blev sat i 2015 med 460.000 kr.

Se kort video fra Sponsorløb 2020 HER

Se kort video fra Sponsorløb 2019 HER

Se kort video fra Sponsorløb 2018 HER

Se kort video fra Sponsorløb 2017 HER

Se kort video fra Sponsorløb 2016 HER

Sognepræst Steen Søvndal opfordrer til at være aktivt med, se video HER

 

Resultaterne i MF’s sponsorløb gennem tiderne

 

De røde søjler viser MF’s udgifter til stipendier

De grønne søjler viser indtægterne ved sponsorløbene

 

Hvad kan du gøre?

Du kan engagere dig på fem måder

  • Stil op som løber eller cyklist. Meld dig til HER
  • Opfordre andre i dit netværk til at deltage
  • Sponsorér en deltager!
  • Opfordre andre i dit netværk til at sponsorere en deltager
  • Bed for arrangementet!

Ruten

Sponsorløbet afholdes på cykelstier og fortove lige uden for MF. Du kan enten cykle på en godt 2 km lang rute eller løbe/gå på en knap 1 km lang rute. Se cykelruten HER Se løberuten HER

Præmier

Alle nye aktive deltagere får en  MF-T-shirt, flergangsdeltagere genbruger deres t-shirts. Alle får grillpølser, sodavand og is fra Hennings grillbar lige efter løbet foruden mulighed for at vinde gode præmier, som uddeles til dem, der har skaffet flest penge til stipendiepuljen. De fleste år har der været præmier til alle deltagere.

Alle sponsorbeløb tæller med

Det er helt afgørende for et godt resultat, at vi aktive dels finder så mange personlige sponsorer som muligt, dels opnår så mange omgange som muligt. Beløbene som de aktive cykler eller løber ind varierer fra omkring 1000 kr. til over 59.000 kr. med et typisk gennemsnit på omkring 10.000 kr. Alle beløb tæller med!

Sponsorløbet ryster os sammen

Sponsorløbet ligger på semesterstartsdagen og har stor social betydning, hvor vi under og efter løbet bliver rystet godt sammen på tværs af studenterårgange, ansatte, ledelse og sympatisører. Desuden er der kort før sponsorløbet semesterindledningsforelæsning, som alle er meget velkomne til at overvære.

Jeg håber meget, at mange på og uden for MF ser fidusen og vil gøre en indsats for en god sag. Meld tilbage til undertegnede, hvis du har spørgsmål, ønsker at deltage aktivt eller sponsorere en deltager, eller har gode idéer til at videreudvikle konceptet.

 

Sponsorløbsansvarlig

Nils Andersen, landssekretær, tlf. 7356 1247, na@teologi.dk, www.teologi.dk