Gå til indhold

Menighedsfakultetet samarbejder med FIUC-Aarhus om at uddanne teologer til kirke og mission.

Sponsorløb 2021

Sponsorløb 2021 afvikles mandag den 16. august kl. 17-18 i forbindelse med semesterstarten. Alle kan deltage og dermed sikre stipendier til de studerende på MF. I år er der mulighed for at deltage på særligt racercykelhold, eller at tage lokale initiativer og løbe eller cykle på selvvalgte ruter og tidspunkter.

Sponsorløb på MF sikrer stipendier til MF’s studerende

MF’s sponsorløb har siden 2010 bidraget væsentligt til at finansiere stipendier til vore studerende, der ikke er tildelt SU. De sidste seks år har sponsorløbene genereret over 400.000 kr. årligt. til stipendiepuljen. Den foreløbige rekord blev sat i 2015 med 460.000 kr.

Se kort video fra Sponsorløb 2020 HER

Se kort video fra Sponsorløb 2019 HER

Se kort video fra Sponsorløb 2018 HER

Se kort video fra Sponsorløb 2017 HER

Se kort video fra Sponsorløb 2016 HER

Sognepræst Steen Søvndal opfordrer til at være aktivt med, se video HER

 

Resultaterne i MF’s sponsorløb gennem tiderne

 

De røde søjler viser MF’s udgifter til stipendier

De grønne søjler viser indtægterne ved sponsorløbene

 

Hvad kan du gøre?

Du kan engagere dig på fem måder

  • Stil op som løber eller cyklist eller racercyklist. Meld dig til HER
  • Opfordre andre i dit netværk til at deltage
  • Sponsorér en deltager!
  • Opfordre andre i dit netværk til at sponsorere en deltager
  • Bed for arrangementet!

Ruten

Sponsorløbet er de fleste år afholdt på cykelstier og fortove lige uden for MF på en godt 2 km lang cykelrute eller en knap 1 km lang løberute. Se cykelruten HER Se løberuten HER Fra og med 2021 lægger vi cykelruten for i hvert fald racercykelholdet på et nyt og mere trafiksikkert sted, måske på Aarhus Cykelbane eller på enkeltstartsruten i Tilst.

Det er også muligt at arrangere lokale sponsorløb rundt om i landet på selvvalgte ruter og selvvalgte tidspunkter. Det har vi gode erfaringer med fra 2020 med cykelhold på ruter omkring Kibæk, Grindsted og Aarhus Nord samt løbere i Esbjerg, Vejle-Kolding og på forskellige ruter i Aarhus-området.

Præmier

Alle nye aktive deltagere får en MF-T-shirt, mens tidligere deltagere genbruger deres t-shirts. Alle inviteres til grillpølser, sodavand og is fra Hennings grillbar lige efter løbet foruden mulighed for at vinde gode præmier, som uddeles til dem, der har skaffet flest penge til stipendiepuljen. De fleste år har der været præmier til alle deltagere.

Alle sponsorbeløb tæller med

Det er helt afgørende for et godt resultat, at vi aktive dels finder så mange personlige sponsorer som muligt, dels opnår så mange omgange som muligt. Beløbene som de aktive cykler eller løber ind varierer fra omkring 1000 kr. til over 59.000 kr. med et typisk gennemsnit på omkring 10.000 kr. Alle beløb tæller med!

Sponsorløbet ryster os sammen

Sponsorløbet ligger på semesterstartsdagen og har stor social betydning, hvor vi under og efter løbet bliver rystet godt sammen på tværs af studenterårgange, ansatte, ledelse og sympatisører. Desuden er der kort før sponsorløbet semesterindledningsforelæsning, som alle er meget velkomne til at overvære.

Jeg håber meget, at mange på og uden for MF ser fidusen og vil gøre en indsats for en god sag. Meld tilbage til undertegnede, hvis du har spørgsmål, ønsker at deltage aktivt eller sponsorere en deltager, eller har gode idéer til at videreudvikle konceptet.

 

Sponsorløbsansvarlig

Nils Andersen, landssekretær, tlf. 7356 1247, na@teologi.dk, www.teologi.dk