Gå til indhold

Menighedsfakultetet samarbejder med FIUC-Aarhus om at uddanne teologer til kirke og mission.

Rekordhøje gaveindtægter i december

MF har i december modtaget 1,8 mio. kr. i gaver. Det er det største beløb på én måned nogensinde og 400.000 kr. mere end sidste år

Rekordhøje gaveindtægter i december

Sekretariatetsleder Walther Plauborg Hansen har nu lavet den første optælling af MF’s gaveindtægter i december, som viser, at vi har modtaget 1,8 mio. kr. i gaver. Det er det største beløb på én måned nogensinde og 400.000 kr. mere end sidste år. I første halvdel af regnskabsåret har vi sammenlagt modtaget 4,5 mio. kr., hvilket er det samme som sidste år. Det betyder, at vi nu har indhentet så godt som hele efterslæbet fra efteråret. Vi mangler dog lige den ene procent, som budgettet er steget i forhold til sidste år.

På MF er vi utroligt taknemmelige for den flotte opbakning fra vore mange trofaste og nye bidragydere. Hjertelig tak til alle som har bidraget til, at vi nu igen er på ret kurs, og tak til Gud som endnu en gang hørt vore bønner og vist sin store trofasthed mod MF.

Fakultetsleder Thomas Bjerg Mikkelsen udtaler:

Før jul måtte vi bede vores venner om en ekstra økonomisk håndsrækning. Responsen har været overvældende. Nye bidragsydere er kommet til, og mange eksisterende givere har valgt at sende en ekstra gave. Vi tager det som et udtryk for, at mange deler vores vision om på Bibelens grundlag at uddanne engagerede præster til kirken i Danmark og ledere til international mission. Hjertelig tak til alle, som har vist os tillid ved at sende en gave!

Også i 2020 har vi brug for opbakning til at uddanne teologer, der på kirkens trosgrundlag kan gøre en positiv forskel i menigheder og international mission. I januar bliver et nyt hold bachelorer fra MF færdige med deres teologiuddannelse, så nye medarbejdere i Guds rige er på vej! Du kan bidrage til uddannelsen af kommende præster og ledere ved at give en gave til MF HER