Gå til indhold

Sponsorløb skaffede igen stort beløb til MF’s stipendiepulje

Resultatet af Sponsorløb 2020 lyder på 426.880 kr. Tusind tak til alle 35 aktører og 550 sponsorer for indsatsen og den massive opbakning.

De sidste tal er nu kommet ind, så vi har opdateret det samlede resultat fra 410.000 kr til 426.880 kr.

I år afviklede vi Sponsorløb 2020 decentralt som individuelle løb i Aarhus og omegn for at minimere smitterisikoen med covid-19. 35 aktive personer har den 17. august enten løbet eller cyklet 60 minutter med henblik på at skaffe penge til SU-erstatning til MF’s studerende.

Studerende, ansatte og venner af MF har løbet eller cyklet individuelt eller i små grupper i Aarhus, Grindsted, Esbjerg og Kibæk. Nogle valgte at løbe eller cykle om natten eller tidligt om morgenen. Andre trodsede varmen og løb eller cyklede i bagende sol.

Hvor er Emmas cykel?

Emma Kirk Pedersen, der studerer teologi på 2019-holdet, løb rundt om Brabrandsøen og var så udmattet og overophedet, da hun kom i mål, at hun ikke kunne finde sin cykel.

Orla og Svend på hjul i sving i Kibæk

To MF-venner, Orla Sørensen og Svend Knudsen fra Kibæk syd for Herning, fulgtes ad på racercykler og opnåede imponerende 33 km.

MF-præst solo på to hjul

MF-præsten Steen Søvndal fra Grindsted, der er mangeårig deltager i MF’s sponsorløb, kørte solo flotte 31,7 km.

Toptrimmet cykeltrio satte løbsrekord med 35 km

Lektor Morten Hørning Jensen, bachelor Michael Mørch Thunbo og bachelorstuderende Kasper Bergholt har i tidligere sponsorløb kappedes internt om at køre flest omgange. Denne gang arbejdede de sammen og kørte taktisk ved at skiftes til at tage føringen, hvilken resulterede i en løbsrekord på over 35 km, hvilket svarer til 17 omgange.

Se en samlet video med glimt fra de enkelte løb HER

Læs mere om sponsorløbene gennem tiderne HER