Gå til indhold

Vi nåede indsamlingsmålet!

MF's regnskabsår for 2015-16 sluttede den 30.6., og efter en imponerende slutspurt nåede vi indsamlingsmålet. Vi takker alle vore støtter og venner for en fantastisk opbakning de sidste dage og uger. Resultatet fylder os med glæde og bekræfter for os, at både Gud og venner vil MF.

Vi nåede indsamlingsmålet!

Fakultetsleder Thomas Bjerg Mikkelsen udtaler:

Tak til alle jer, som har støttet os med en ekstra gave og sendt opmuntrende hilsner! For få dage siden, så det ud til, at vi ville få et betydeligt underskud. I dag ser det ud til, at vi når i mål med et positivt regnskab. Det endelige resultat vil blive opgjort og fremlagt til september, hvor vi holder det årlige repræsentantskabsmøde.

Sekretariatsleder Walther Plauborg Hansen udtaler:

Vi nåede målet! Tak til alle, som har støttet med gavebidrag. Vi er dybt taknemmelige over den godhed, Gud og venner har vist MF – endnu en gang. Nu skal udgifterne gøres op, og regnskabet revideres, inden vi kender regnskabsresultatet.

 

Findes der noget bedre at støtte end MF? – Ikke ifølge Johanne, se hvorfor HER

 

Vær med til at sikre uddannelsen af præster til kirken på den lange bane

Også i det nye regnskabsår 2016-17 er vi helt afhængige af venners opbakning.

Thomas Bjerg Mikkelsen udtaler:

Set med økonomiske briller vil de næste tre år udgøre en særlig udfordring, fordi vi skal uddanne nye undervisere, som kan tage over, når flere af de mest erfarne undervisere går på pension. Der er tale om en midlertidig pukkel, som vil forsvinde, når generationsskiftet er på plads. Vi arbejder på at finde alternative veje til at finansiere denne ekstra udgift, men har også behov for en ekstra håndsrækning fra vennerne i baglandet. Derfor er det en kæmpe opmuntring, at vi i løbet af den sidste uge har modtaget så mange ekstra gaver.

 

Sådan kan du støtte

Du kan give en gave online HER

Du kan give en gave med MobilePay nr. 215 210 44

Du kan oprette en PBS-aftale HER

Du kan læse om og tegne gavebrev HER

Du kan læse om og oprette testamente HER

Du kan se andre måder at støtte MF på HER

Nils Andersen
Landssekretær