Gå til indhold

Menighedsfakultetet samarbejder med FIUC-Aarhus om at uddanne teologer til kirke og mission.

Faciliteter

Menighedsfakultetet er et veludbygget studiested med blandt andet fire auditorier, 57 læsepladser, en række grupperum og et stort teologisk bibliotek med omkring 30.000 titler.

Faciliteter

Menighedsfakultetet er et velindrettet og veludstyret studiested med fire auditorier, bibliotek, konferencerum, andagtsrum, kaffestue, køkken og motionsrum, der sammen med sydvendt terrasse og stor lukket have udgør ideelle rammer for studier samt det åndelige og sociale liv.

I 2012 blev tilbygningen ‘TORVET’ taget i brug. Bygningen rummer kontorfaciliteter for Promissio, Israelsmissionen, Kristeligt Handicapforening, Wycliffe Danmark samt Menighedsfakultetet. TORVET rummer desuden to ekstra auditorier og et større loungeområde, hvor man kan mødes på kryds og tværs af organisationer og årgange.

Biblioteket

Biblioteket rummer åbne studiemiljøer, hvor du både kan studere alene eller i gruppe. 30.000 titler står til din disposition på de omgivende hylder.

 

Kaffestuen

Her spiser vi madpakerne, læser avisen og drikker kaffe. Der sidder næsten altid nogle, der har lyst til at snakke. Om teologi og alt andet. Et rum man let bliver hængende i. Også efter madpakken er spist og kaffen drukket.

 

Køkken

Kaffe på kanden, slik og sodavand i automaten. Og så bliver der lavet næsten al slags mad i det rum. Der er det hele, og vi må gerne bruge det.

 

Bordtennis

Når hovedet bliver træt og kroppen sover. Du trænger til bevægelse. Så skal der findes en makker til et slag bordtennis i kælderen. Fri afbenyttelse.

 

Haven

Et dejligt ugeneret sted. Luft og grønt. Godt vejr lokker studerende ud. De hygger på terrassen eller jager fodbolden tæt forfulgt af en medstuderende. Og så selvfølgelig lyden af en fodbold, der rammer stolpen.

 

Speakers Lounge

Torsdag middag. Trop op, så du ved, hvad der sker. Gæster, nyheder og påtrængende emner bliver samlet den dag. Hvis du selv har noget, som alle andre skal vide, skal du have fat i den person fra studenterådet, der leder Speakers Lounge. Efter en lille halv time er alle blevet opdateret – og måske udfordret.

 

Internetadgang

Der er gratis internetadgang fra alle læsepladser. Den studerende medbringer selv computer med netkort. Der er internetadgang fra alle studentercomputere på biblioteket i forbindelse med biblioteket, men se gerne vores netetik her.

Desuden er der adgang via stik i især nordsiden af biblioteket. Der er ydermere trådløst netværk i kælderen og på biblioteket, hvilket i praksis dækker hele bygningen.

 

Software

Der er adgang til bl.a. Bibleworks, SESB og diverse tekstbehandlings- og layoutprogrammer på studentercomputerne på biblioteket.

 

Kopiering/print

  • 0,50 kr./ A4 kopi eller print – for kopikort betales depositum på 200 kr. (nøglekortet fungerer også som kopikort). Der indsættes mindst 50 kr. til kopiering/print. Henvendelse på MF’s kontor.
  • Farveprint ved henvendelse på MF’s kontor. Pris: 1 kr./ A4 kopi eller print.
  • Limbinding/spiralindbinding/laminering.
  • Limbinding – 15,00 kr./indbinding – henvendelse på bibliotekskontoret.
  • Spiralindbinding – 15 kr./indbinding – henvendelse på bibliotekskontoret.
  • Laminering – A4 3 kr. / A3 6 kr. – henvendelse på MF’s kontor eller bibliotekskontoret.

 

Værdibokse

Værdibokse findes i 1. sals garderobe ved trappen.

Boksleje i ubegrænset tid 50 kr., depositum for nøgle til boksen 150 kr.

Henvendelse til husinspektøren, Henning Maagaard, hm@teologi.dk.

 

Mailingliste

Mailinglisten mf-diverse(at)teologi.dk er for alle ansatte og studerende ved Menighedsfakultetet. Andre med interesse for hverdagslivet på MF kan ansøge om optagelse på listen på support(at)teologi.dk. Gruppen anvendes til informationer fra MF, informationer fra studerende, diskussioner, annonceringer, køb og salg etc.

Netikette påbudt: Alle mails sendt til denne maling-liste skal have en dækkende, præcis og umisforståelig emnelinje!