Gå til indhold

Efteruddannelse

Forside. Efteruddannelsesfolder. BeskåretKirken har brug for reflekterende praktikere, der besidder viden, dybde og holdning. Derfor tilbyder vi et akademisk overbygningsprogram i kirke og teologi for dig, der er præst, kristendomsunderviser, ansat i en kirkelig organisation, diakon, kirke- og kulturmedarbejder eller på anden vis formidler kristen tro og teologi i kirke, samfund og skole.

Undervisningen har en erfaringsbåren karakter og gennemføres på masterniveau. De enkelte fag giver mulighed for at opnå ny viden, uddybe egne erfaringer i samspil med andre og arbejde selvstændigt med et specifikt fokusområde fra eget arbejdsfelt. Eksamen består af en akademisk opgave, som bedømmes med ekstern censur.

 

I foråret 2021 afvikles faget Epistelteksternes teologi og prædikenpotentiale. Der er nu åbent for tilmelding til forårets fag. Se mere om faget her:

 

Du kan læse mere i folderen HER

Du kan læse den fulde kursusbeskrivelse for faget HER

Senere vil undervisningsplanen for faget også blive tilføjet her på siden.

 

Studieordning: Du finder studieordningen for efteruddannelsen HER

 

Adgangskrav: En lang eller mellemlang videregående uddannelse (som minimum på niveau med en professionsbachelor).

Det er muligt at følge fagene som fjernstuderende, hvis man ikke har mulighed for at møde op på undervisningsdagene. Man vil i så fald få tilsendt lydfiler i stedet.

Pris: 8.900 kr. pr. fag. Dette inkluderer forplejning i forbindelse med undervisningen. Der er mulighed for en reduceret pris på 7.500 kr., hvis du ikke ønsker at skrive eksamensopgave. Betalingsopkrævning vil blive tilsendt.

Yderligere information: Der vil løbende blive tilføjet mere information her på siden. Har du praktiske spørgsmål, kan du kontakte studiekoordinator Brian Hansen på bkh@teologi.dk eller 73561248

Tilmelding: Der er nu åbent for tilmelding til faget Epistelteksternes teologi og prædikenpotentiale, som begynder i januar 2021. Tilmeldingsfrist er d. 1. december. Du kan tilmelde dig her nedenfor.

(Persondatapolitik: https://teologi.dk/om-mf/persondatapolitik/)