Gå til indhold

Efteruddannelse

Forside. Efteruddannelsesfolder. BeskåretKirken har brug for reflekterende praktikere, der besidder viden, dybde og holdning. Derfor tilbyder vi et akademisk overbygningsprogram i kirke og teologi for dig, der er præst, kristendomsunderviser, ansat i en kirkelig organisation, diakon, kirke- og kulturmedarbejder eller på anden vis formidler kristen tro og teologi i kirke, samfund og skole.

Undervisningen har en erfaringsbåren karakter og gennemføres på masterniveau. De enkelte fag giver mulighed for at opnå ny viden, uddybe egne erfaringer i samspil med andre og arbejde selvstændigt med et specifikt fokusområde fra eget arbejdsfelt. Eksamen består af en akademisk opgave, som bedømmes med ekstern censur.

 

I foråret 2019 afvikles faget Islam og kristendom – og mødet med muslimer.

 

Du kan læse mere i folderen HER

Du kan læse den fulde kursusbeskrivelse for faget HER

Du kan se undervisningsplan for faget HER

 

Studieordning: Du finder studieordningen for efteruddannelsen HER

 

Adgangskrav: En lang eller mellemlang videregående uddannelse (som minimum på niveau med en professionsbachelor).

Det er muligt at følge fagene som fjernstuderende.

Pris: 8.900 kr. pr. fag. Dette inkluderer forplejning i forbindelse med undervisningen. Der er mulighed for en reduceret pris på 7.500 kr., hvis du ikke ønsker at skrive eksamensopgave. Betalingsopkrævning vil blive tilsendt.

Yderligere information: Der vil løbende blive tilføjet mere information her på siden. Har du praktiske spørgsmål, kan du kontakte studiekoordinator Brian Hansen på bkh@teologi.dk eller 73561248

Tilmelding: Der er nu åbent for tilmelding til faget Islam og kristendom – og mødet med muslimer, som begynder i januar 2019. Tilmeldingsfrist er senest 1. december. Du kan tilmelde dig her nedenfor. (Persondatapolitik: https://teologi.dk/om-mf/persondatapolitik/)