Båret af et trofast bagland

Båret af et trofast bagland

Menighedsfakultetet er et privat uddannelsessted drevet af en vision om at uddanne præster og andre ledere inden for kirke og mission. Da vi ikke modtager statsstøtte, er vi helt afhængige af opbakning fra mennesker rundt om i landet, som deler vores vision. Denne opbakning har siden 1967 gjort det muligt at drive en kirkelig teologiuddannelse på akademisk niveau.

 

En af vore trofaste støtter gennem mange år udtaler følgende:

Jeg støtter MF for at fremtidssikre en sund og god forkyndelse i overensstemmelse med Bibelen. Der er for mig ikke noget bedre at støtte end en præsteuddannelse, der ikke følger tidens trend, men det, der er sandt. Jeg er glad for at støtte et godt formål, der giver mening og har evighedsværdi – højere kan det ikke blive! Hvis vi skal have en kirke, der lever fremover, skal vi have et sted som MF. Jeg har tegnet gavebrev til MF, fordi jeg ikke kan se noget vigtigere formål at bruge mine penge på.

Johanne Markvart, Højbjerg

Vil du bære med?

Se HER hvordan du kan støtte MF

Regnskab

Du kan se Menighedsfakultetets årsregnskab for 2021-2022 HER

Fra 50 års-jubilæet september 2017