Gavebrev

Gavebrev

Med et gavebrev forpligter du dig til at give et fast beløb eller en fast procentdel af din årsindtægt i mindst 10 år. Fordelen for dig er, at du med et gavebrev får fradrag for hele beløbet, og at du fortsat har fradragsret for almindelige gaver på op til 17.700 kr. Fradraget for gavebreve kan udgøre op til 15% af din bruttoindkomst. Alle kan dog uanset indkomst få fradrag for 15.000 kr. for gavebreve.
Det har stor værdi for Menighedsfakultetet (MF) at have mange gavebreve. Det giver den størst mulige stabilitet i indtægterne.

’Jeg kan ikke se noget vigtigere formål at bruge mine penge på’, røber Johanne, der har tegnet gavebrev til MF. Læs HER hvad der driver hende.

Sådan tegner du et gavebrev

Udfyld formularen her https://www.collect.nu/MF/gavebrev eller kontakt sekretariatsleder Walther Plauborg Hansen på wph@teologi.dk eller tlf. 7356 1242, så vil Walther oprette et gavebrev efter dine ønsker.

Sådan indbetaler du på dit gavebrev

Klik på linket her: https://www.collectpay.dk/MF/gavebrev og vælg mellem enkeltdonation eller oprettelse af betalingsserviceaftale.