Indsamlingsdage i folkekirken

Menighedsfakultetet er på folkekirkens indsamlingsliste de sidste fire søndage i kirkeåret.

Indsamlinger ved gudstjenester rundt om i landet giver et vigtigt bidrag til vores økonomi.

Det er muligt for sogne- valg- og frimenigheder at lave en aftale om et gudstjenestebesøg af en ansat eller en studerende fra Menighedsfakultetet til information om vores arbejde og evt. også til at holde prædikenen.

Kontakt landssekretæren for nærmere oplysninger og aftale.

 

Om Menighedsfakultetet

Menighedsfakultetet er et privat uddannelsessted drevet af en vision om at uddanne præster og andre ledere inden for kirke og mission. Da vi ikke modtager statsstøtte, er vi helt afhængige af opbakning fra mennesker rundt om i landet, som deler vores vision. Denne opbakning har siden 1967 gjort det muligt at drive en kirkelig teologiuddannelse på akademisk niveau.

 

Hvorfor støtte Menighedsfakultetet?

En af vore trofaste støtter gennem mange år udtaler følgende:

Jeg støtter MF for at fremtidssikre en sund og god forkyndelse i overensstemmelse med Bibelen. Der er for mig ikke noget bedre at støtte end en præsteuddannelse, der ikke følger tidens trend, men det, der er sandt. Jeg er glad for at støtte et godt formål, der giver mening og har evighedsværdi – højere kan det ikke blive! Hvis vi skal have en kirke, der lever fremover, skal vi have et sted som MF. Jeg har tegnet gavebrev til MF, fordi jeg ikke kan se noget vigtigere formål at bruge mine penge på.

Johanne Markvart, Højbjerg