Fødselsdage og fester

Fødselsdage og fester

Har du rund fødselsdag, familiefest eller jubilæum, kan du opfordre dine gæster til at give et gavebidrag til Menighedsfakultetet i stedet for at komme med gaver, blomster eller vin.

 

Sådan gør du opmærksom på ønsket

Du kan skrive opfordringen til at støtte Menighedsfakultetet i indbydelsen. Skriv f.eks.: “I stedet for gaver bedes du betænke Menighedsfakultetet: Reg.nr. 3409 kontonr. 8177600, mærket fødselarens navn”.

Giv også besked til MF ved at skrive til Walther Plauborg Hansen på wph@teologi.dk, så MF er opmærksom på disse særlige indbetalinger.

 

Betalingsmuligheder

Gavebidrag til Menighedsfakultetet i stedet for gave til en fødselar eller jubilar kan indbetales på en af følgende to måder:

  • Indbetaling via netbank Overfør til Reg.nr. 3409 kontonr. 8177600. I tekstfeltet bedes du skrive anledningen til bidraget og navnet på fødselar/jubilar.
  • MobilePay Du kan betale dit bidrag til MobilePay nr. 21204. I kommentarfeltet bedes du skrive anledningen til bidraget og navnet på fødselar/jubilar.

Vi siger tak

Menighedsfakultetet sender en tak for det samlede beløb til fødselaren eller jubilaren og en liste med navne på alle, som har givet et gavebidrag.

Skattemæssigt fradrag

Gaven er fradragsberettiget for den, som indbetaler gaven til Menighedsfakultetet. Gaven indberettes til skat, hvis CPR-nr. er oplyst til MF.