Foto: Lars Salomonsen

Menighedsfakultetet ansætter ny landssekretær

Menighedsfakultetet ansætter ny landssekretær til at løfte arbejdet med kommunikation til bagland og kirkelige samarbejdspartnere

(Foto: Lars Salomonsen)

Fra 1. april ansættes Stefan Vase som landssekretær og kommunikationsleder på Menighedsfakultetet i Aarhus, hvor han afløser Nils Andersen, der går på pension efter godt 21 år på posten.

Opgaven som landssekretær er alsidig og indebærer at have hovedansvaret for Menighedsfakultetets kommunikation, fundraising og relation til det kirkelige bagland, som bærer stedet økonomisk og åndeligt.

Fakultetsleder Thomas Bjerg Mikkelsen udtaler:

En forudsætning for at drive et privat uddannelsessted som Menighedsfakultetet er opbakning fra et engageret og generøst bagland. Det har vi gennem alle år været beriget med. Stadig flere studerende og stadig flere udbud af relevante ressourcer til kirke og mission øger behovet for de kommende år at finde nye samarbejdspartnere og at udvide vores bagland for at fremtidssikre og styrke vores økonomi. Til det er der brug for en dedikeret, dygtig og erfaren kommunikator og fundraiser. Det er vi overbeviste om at have fundet i Stefan.

Se mere i pressemeddelelse HER