Robert Bladt kåret til Årets Teolog 2023

Menighedsfakultetet har kåret højskoleforstander Robert Bladt til Årets teolog 2023

Forstander Robert Bladt på Børkop Højskole blev overrasket over at blive kåret til Årets Teolog, da han intetanende mødte op til et møde på Indre Missions Hus i Fredericia den 15. november. Her blev han mødt af fakultetsleder Thomas Bjerg Mikkelsen samt bestyrelsesformand Sune Skarsholm, der overrakte ham et diplom samt begrundelsen for, hvorfor prisen ‘Årets Teolog 2023’ tilfaldt ham. Sune Skarsholm sammenfatter det i denne sætning:

Robert Bladt er en skarpsindig teolog, der formår at tænke teologi og strategi sammen. Den evne har han brugt til at skabe et miljø for teologisk og menneskelig dannelse på Indre Missions Højskole til gavn for præsteuddannelsen på Menighedsfakultetet og hele ‘Kirke-Danmark’. 

Siden 2005 har Menighedsfakultetet udnævnt Årets Teolog for at anerkende det store arbejde for kirke og mission, som der gøres i det ganske land. Prisen på 5.000 kr. tildeles en teolog, som ’har gjort en bemærkelsesværdig indsats for at fremme sund teologi eller har gjort sig bemærket i offentligheden til fordel for bibelsk kristendom og menighedsliv.’

Se den fulde begrundelse og en oversigt over tidligere Årets Teologer i pressemeddelelse HER