Gå til indhold

Uddannelse

Vil du gerne arbejde i dybden med Bibelen? Tænker du på et job som præst, forkynder, missionær eller underviser? Er du interesseret i en uddannelse, der foruden kristendom beskæftiger sig med både historie, kultur, filosofi, etik og sprog? Ønsker du at være en del af et engagerende studiemiljø, der kan udvikle dig både fagligt og menneskeligt? Så overvej Menighedsfakultetets bacheloruddannelse i teologi!

 

Bachelor i teologi (nedenstående er den nuværende model for bacheloruddannelsen. Fra sommeren 2019 vil en ny model træde i kraft. Læs mere HER)

Menighedsfakultetet udbyder i samarbejde med University of South Africa en 4½-årig bacheloruddannelse i teologi. Uddannelsen giver både mulighed for at søge ind på relevante kandidatuddannelser i ind- og udland og kvalificerer til erhvervsarbejde i en kirkelig, missional eller undervisningsmæssig kontekst.

 

Supplerende undervisning

Menighedsfakultetet tilbyder efter behov undervisning, som er relevant for teologi- eller religionsvidenskabsstuderende på Aarhus Universitet. Henvend dig gerne med ønsker om alternative studieudbud til studiekoordinatoren på bkh@teologi.dk

 

Foredrag, seminarer og kurser

Hvert semester afholder Menighedsfakultetet foredrag, seminarer og kurser, som alle interesserede kan deltage i. Arrangementerne berører typisk emner inden for kirke og mission samt eksistentielle problemstillinger.

 

Læs mere om Menighedsfakultetets aktuelle undervisnings- og foredragsudbud i læseplanen HER